Новий Рік та Різдво у Татрах 2023

Маршрут тура
Мукачево - Левоча - Попрад - Кежмарок - Попрад - Старий Смоковець* - Штрбське Плесо* - Врбов* - Бешеньова* - Ліптовський-Мікулаш - Кошице*
Город выезда
Мукачево
Транспорт
Bus
Дней в туре
5 дн./4 нч.
Стоимость
250 €
В стоимость включено
  • Проїзд за маршрутом автобусом єврокласу
  • Проживання у готелях рівня 3* в номерах з усіма зручностями
  • Харчування – сніданки
  • Супровід керівником групи
  • Оглядові екскурсії: Левоча і Списька-Собота
  • Трансфери на гірськолижні курорти Ясна і Татранська Ломниця, можлмвість покататись на лижах
В стоимость не включено
  • Медичне страхування – 5 євро, для осіб старше 60 років – 10 євро
  • Факультативні екскурсії
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти (церкви, собори, музеї тощо)
  • Особисті витрати
  • курортний збір 1,5 євро за добу з людини
  • Туристам із Києва Туроператор може надати послуги щодо придбання залізничних квитків Київ –Мукачево– Київ – 1750 грн (купе). Квитки можна купити самостійно, обов'язково завчасно уточніть у менеджера номер поїзда. Увага! Вартість квитків може бути змінена Туроператором після придбання, внаслідок підняття тарифів, чи підтвердження УЗ дорожчого поїзда.
Забронировать
Фотогалерея тура
Словакия Новий Рік та Різдво у Татрах 2023
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
Грудень/2022
Січень/2023
30
4
Программа тура
День
Программа тура
1-й день Збір групи в Мукачеві (під приїзд 13 поїзда). Виїзд на кордон. Перетин кордону.
Тримаємо шлях до містечка Левоча – по праву вважається одним із найкрасивіших міст Словаччини, внесеним у 2009 р. до списку Світової Спадщини ЮНЕСКО. Старовинне місто, розташоване на сході Спішського регіону - справжній культурно-історичний скарб серед словацьких міст з безліччю архітектурних пам'яток, які є свідками славних подій історії міста. Продовжуємо знайомство з унікальною історичною частиною регіону Попрада – Спішська Собота – невелика екскурсія до унікальної історичної частини Попрада. Відчуйте міцний дух та серце міста. На сьогоднішній день Спішська Собота є найкрасивішим районом Попрада.
Поселення в готель.
Після цього пропонуємо Вам відмінну релаксацію в термальному комплексі Врбов (20 євро- дорослі, діти до 12 років – 18 євро) – у термальній купальній Врбов ви знайдете справжню геотермальну воду, яка вважається однією з кращих мінеральних вод у Європі із вмістом важливих для людського організму мінеральних речовин.
Переїзд та поселення в готель. Ночівля.
2-й день Сніданок. Вільний час.
Запрошуємо вас у Татранську ломницю, курорт що знаходиться у східній частині Високих Татр, на висоті 850 м над рівнем моря, за 18 км від Попрада. На вас чекає легка прогулянка курортом і, звичайно ж, можливість покататися на лижах і наповнитись магічним позитивом від Татр. Гірськолижний курорт Татранська Ломниця - це гірськолижний центр, який володіє розвиненою інфраструктурою, хорошими трасами, м’яким кліматом і іншими достоїнствами, щорічно залучаючи на свої мальовничі схили численних шанувальників зимових видів спорту. Інформацію по вартості скіпасів та роботі курорту детальніше можна подивитися за посиланням (.....)
Якщо Ви хочете мати найкращий вид на гори, Вам слід піднятися на найпопулярнішу вершину Словаччини – Ломницький штит у Високих Татрах. Ломницький штит (2634 метрів висота) – це друга за висотою гірська вершина у Високих Татрах, і, безумовно, одна з найпопулярніших. На вершині ви не тільки зможете насолодитися захоплюючими видами, але й відвідати обсерваторію, метеорологічну станцію, ресторан та розкішний готель. З нижньої станції в Татранській Ломниці веде крісельна канатна дорога, яка вивезе вас на проміжну станцію Штарт, звідти на новій зручній 15-місній канатній дорозі ви дістанетеся на Скалнате плесо, яке є верхньою станцією і одночасно пересадковою станцією до Ломницького сідла. Звідти на пік вас вивезе унікальна червона підвісна канатна дорога, яка долає 855 метрову різницю по висоті, а поїздка триває 8,5 хвилини. Підйом коштує 70 євро. А також ви можете піднятися і провести час на Скальнатому Плесі. Скелясте озеро (Skalnate pleso) – проміжна станція між Татранською Ломницею та Ломницьким штитом на висоті 1768 метрів. Тут розташований дитячий майданчик, кілька кафе, туристичний магазин, обсерваторія. Звідси можна піднятися на Ломницький пік або лижну трасу Ломницьке сідло, вирушить пішими маршрутами, прогулятися вздовж озера або спуститися в Ломницю. Красиві види у всіх напрямках. Підйом коштує 23 євро.
Для всіх бажаючих познайомитися з визначними місцями Високих Татр ближче, у вільний час пропонуємо відвідати :
- Белянську печеру (18 євро для дорослих/12 євро для дітей 15 років, вхідний квиток врахований у вартість) – довжина 3 461 м, глибина 160 м, знаходиться в східній частині Белянських Татр. У печері є великі зали, «собори», «пагоди», озера та синтрові озерця.
- місто Кежмарок (15 євро-дорослі/діти до 12 років – 12 євро) – Підтатранське та Спішське місто Кежмарок належить до міст з довгою славною історією. Завдяки розташуванню біля підніжжя Татр. Нині місто є центром літнього та зимового туризму.
У другій половині дня запрошуємо до Аквапарку «Aquacity» у м. Попрад (23 євро дорослі/19 євро діти ) – унікальне місце, де Ви зможете розслабитися та отримати задоволення від купання у критих та відкритих термальних басейнах, побачити лазерне шоу і повеселитися, спускаючись на гірках. Це буде весело!
Повернення до готелю. Підготовка до зустрічі Нового Року.
Усіх бажаючих запрошуємо на святкування Нового Року. Організований вихід на головну вулицю міста.
З НОВИМ 2023 РОКОМ!!!
Повернення до готелю. Ночівля.
3-й день Сніданок. Вільний час.
Запрошуємо вас продовжити знайомство з Високими Татрами під час подорожі до Штребського Плеса. Штребське плесо – це один з найкращих, найбільш високогірний та найпопулярніший гірськолижний курорт, що знаходиться в районі Високих Татр у Словаччині. Високі Татри відмінні яскраво вираженим "альпійським" рельєфом. Штребське плесо розташувалося на висоті 1350 м над рівнем моря, за 24 кілометри від міста Попрад. Красується цей курорт на мальовничому березі озера, яке має таку саму назву. Озеро Штребське Плесо вважається другим за величиною в Татрах. Доглянуті пішохідні стежки манять помилуватися красою водоспаду Скок у Млинницькій долині, до Попрадського та Ямського високогірних дзеркальних озер. Для всіх бажаючих є можливість покататися на лижах, а також піднятися до вершини Преднє Соліско – 2093 метри (підйом 16 євро). Інформацію по вартості проїзду на підйомниках та роботу курорту детальніше можна подивитися за посиланням: https://www.vt.sk/cenniky/cennik-lanoviek
Для бажаючих покататися на лижах пропонуємо трансфер до гірськолижного курорту Штребське Плесо (15 євро).
Для тих, хто не катається на лижах, пропонуємо екскурсійну програму Старий Смоковець та Штребське Плесо (20 євро дорослий/15 євро дитина до 12 років – підйом на фунікулері Старий-Смоковець – Гребієнок 11 євро дорослий та 9 євро дитина). На горі височить найбільша і найхолодніша пам'ятка зимових Високих Татр – Татранський крижаний будинок.
Поїздка в Штрбське Плесо воістину порадує ваше око – кажуть, що побувати в Словаччині і не зробити фото на цьому чарівному озері, це все одно, що побувати в Парижі і не зробити фото біля Ейфелової вежі.
Повернення до готелю. Вільний час.
Рекомендуємо знову відвідати термальні купальні Vrbov (20 євро дорослі/18 євро діти до 12 років = трансфер +вхідний квиток)
Повернення до готелю. Ночівля.
4-й день Сніданок. Вільний час.
Виїзд до Ясни – найвідоміший курорт Низьких Татр, є, на загальну думку, найкращим гірськолижним центром у всій Східній Європі, де ви зможете покататися на лижах, піднятися над хмарами і помилуватися видами на навколишні вершини і найвищу з них гору Хопок (2024 метри). Підйом на вершину Хопок оплачується додатково 24 євро на касі курорту. З вершини Хопок відкривається мальовничий краєвид на гірський масив Високі Татри, історичну область Липтів та долину Хрон. Детальну інформацію про вартість скіпасів можна знайти за посиланням: https://www.jasna.sk/cennik/cennik-jasna/cennik-skipasov
Знайомство з регіоном пропонуємо продовжити екскурсією «Цей Чарівний підземний світ» (18 євро/дорослі, 12 євро/діти). На Вас чекає відвідування найбільш вражаючої – Печери Свободи – унікальної печера з величними водоспадами та сталагмітами, оригінальними та химерними формами озер – одна з найкрасивіших у Європі. Поруч із печерами є кілька чарівних ресторанчиків, кафе та магазинчиків з сувенірами, де ви можете погуляти, купити необхідне та пообідати.
А після запрошуємо вас відвідати Термал парк Бешенева (трансфер 8 євро дорослий/6 євро дитячий +вх.квиток пакет стандарт 24 євро дорослий/18 євро дитячий). Ареал Термал парку знаходиться в курортному селі Бешенева, пропонує чудовий відпочинок з комплексом послуг та видами на гору Хоч (Choč) та Малу Фатру (Malú Fatru). Парк займає 6 гектарів, у тому числі 1 га посідає басейни. Тут, серед прекрасної природи, до ваших послуг – 13 відкритих басейнів, 9 водних гірок та лабіринтів, «кам'яний» пляж та неймовірний велнес-центр.
А ввечері рекомендуємо вечір у «Ждярське весілля+ куліг» (25 євро). У Вас немає вечірніх костюмів? Не біда! - Для свята вам нададуть національні костюми, адже урочистість відбувається у словацькому національному музеї. Під стукіт келихів з національним напоєм «Demänovkoy» “Вип'ємо за здоров'я молоді пари!!!”. А далі на нас чекає “Ждярський куліг”: сани запряжені кіньми, лісова галявина та вечеря з вином та смаженими ковбасками на вогні.
Повернення до готелю. Ночівля.
5-й день Сніданок. Виселення із готелю.
Виїзд на словацько-український кордон. Дорогою пропонуємо відвідати незабутню екскурсію в Кошице (10 євро). На вас чекає оглядова екскурсія найкрасивішим містом Словаччини. Місто було обрано культурною столицею Європи 2013 року. Під час екскурсії Ви побачите всі головні визначні пам'ятки історичного центру міста: собор св.Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св. Михаїла, готичну вежу дзвіницю св.Урбана, Чумну колону, знаменитий оперний театр, міську Ратушу, костел Єзуїтів.
Повернення до України. Приїзд до Мукачева у вечірній час доби (залежно від проходження кордонів).
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Новий Рік та Різдво у Татрах 2023 — это отдых в Словакия, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Словакия - это удивительная страна, а Новий Рік та Різдво у Татрах 2023 - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.