Канкун - Майа Класік

Маршрут тура
Канкун - Чичен-Іца - сенот Ік-Кіль - Меріда - Ушмаль - Меріда - Коба - Tулум - Канкун Рів'єра
Город выезда
Транспорт
Plain
Дней в туре
4 дн./3 нч.
Стоимость
552 $
В стоимость включено
  • Трансфер за маршрутом
  • Вхідні кввитки до всіх археологічних зон за програмою
  • Проживання в готелях 4*,
  • Сніданки
  • Послуги російськомовного гіда
  • Страховий поліс
  • Оформлення електронного дозволу
В стоимость не включено
  • Авіапереліт
Забронировать
Фотогалерея тура
Мексика Канкун - Майа Класік
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
27.09.2022
- 20.01.2023
Программа тура
День
Программа тура
1-й день Канкун
Прибуття до Канкуну, зустріч в аеропорту і трансфер до готелю 4*. Вільний час.
2-й день Канкун - Тулум - Коба - Мерда
У першій половині екскурсії ви відвідаєте портове місто Тулум, де з'єднувалися морські та сухопутні торгові шляхи стародавніх майя, вразить Вас приголомшливим видом на Карибське узбережжя. Порівняно невелике за своїми розмірами, місто відоме дивовижним збереженням своїх пам'ятників, що дозволить Вам легко уявити собі життя цього найбільшого колись центру комерції.
Потім ваш шлях лежатиме в стародавнє місто майя - Коба, загублене в тропічному лісі. Ви підніметеся на найвищу піраміду на полуострові Юкатан (42 метри), з якої відкривається захоплюючий вид на сельву, покатаєтеся на велосипедах або рикшах незайманими джунглями, в яких ховаються стародавні храми та стелли з ієрогліфами майя.
Розміщення в готелі та вечірня прогулянка колоніальним містом. Обов'язково вас вразять Кафедральний собор, Ратуша, Будинок Губернатора, Майдан Незалежності, Собор Сан-Ільдефонсо, найповажніший у західній півкулі, Пасео-де-Монтехо - знаменита вулиця білих особняків. (Розміщення в готелі El Espanol Montejo або аналогічному).
3-й день Меріда - Ушмаль – Меріда
Сніданок. З ранку ви відправитеся в величний Ушмаль, про який, за переказами, досі ходять численні легенди. Так, піраміда-храм Чарівника була побудована лише за одну ніч, а у місті досі живуть лісові охоронці – алуші. Вас обов'язково вразить краса Палацу Правителя, Будинки Черепах, Голубиного двору, Жіночий монастир. Пізніше ви потрапите у світ іспанських аристократів, завітавши до старовинної асьєнди. Повернення до Меріди. Вільний час.
4-й день Меріда – Чичен-Іца – сенот Ік-Кіль – Канкун
Сніданок. Відправлення в центр півострова для огляду найнеповторнішого та найважливішого центру культури майя – Чичен Іци. Це стародавнє місто є одним із Семи Нових Чудес Світу та Пам'ятником Всесвітньої Спадщини Людства, що охороняється Юнеско. Грандіозні споруди головної піраміди Пернатого Змія Кукулькан, Храм воїнів, найбільший у світі майданчик для гри у м'яч Пок-та-Пок, Храм Ягуарів, Обсерваторія та сотні інших храмів постануть перед вами у своєму первозданному вигляді. Далі на вас чекає неперевершений за своєю красою сенот Ік-кіль, в якому ви зможете випробувати на собі цілющі властивості підземних вод, що цінуються індіанцями майя. Переїзд в Канкун/Рів'єру Майя, розміщення в готелі згідно з попередньою резервацією.
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Канкун - Майа Класік — это отдых в Мексика, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Мексика - это удивительная страна, а Канкун - Майа Класік - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.