Соколів камінь та бірюзовий кар’єр

Маршрут тура
Львів – Спас – Розлуч – Турка – Ісаї – Львів
Город выезда
Львів
Транспорт
Bus
Дней в туре
1 дн./0 нч.
Стоимость
395 грн.
В стоимость включено
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
  • страхування на час подорожі.
В стоимость не включено
  • вхідні квитки в туристичні об’єкти та харчування.
Забронировать
Фотогалерея тура
Украина Соколів камінь та бірюзовий кар’єр
Украина Соколів камінь та бірюзовий кар’єр
Украина Соколів камінь та бірюзовий кар’єр
Украина Соколів камінь та бірюзовий кар’єр
Закажите тур у нас потому что...

Соколів камінь, курорт Розлуч, Ісаї, турківський бірюзовий кар’єр, мости і центр Турки, мальовничі пейзажі Бойківщини!
 

Спас - Соколів камінь

Визначне місце, яке за свою красу та стратегічне значення король Русі Лев Данилович вибрав як улюблене місце відпочинку та побудови замку на горі. В селі колись були збудовані кафедральний собор та монастир, від яких залишилося лише ескарповане місце. Найбільшою окрасою Спаса зараз є геологічна пам’ятка природи – скеля “Соколів камінь” (інші назви “Спаський камінь” чи навіть “Чортів камінь”), яка знаходиться на невисокій горі серед мальовничих ялицево-букових Карпат. Це три камені-останці ямненського пісковика, що піднімаються над деревами і здалека нагадують руїни замку, найвищий з яких має 25 метрів.
 

Розлуч

Відомий бальнеологічний курорт зустрічає врятованим із забуття, рідкісним в Україні дерев’яним костелом св. Франциска (1901р.) та джерелом лікувальної содової мінеральної води.
 

Турка

Це мальовниче карпатське містечко, окрім природньої краси унікальне тим, що в ньому нараховується 29 різноманітних мостів. У Турці також можна оглянути Успенський костел (XVIII ст.), синагогу (ХІХ ст.) та музей “Бойківщина”, який має гарну колекцію виробів народного побуту українців-горян – бойків.

Щоб побачити найгарніші краєвиди на Турку та побачити бірюзову воду серед кам’янистих карпатських гір слід піднятися до турківського кар’єру, що розташований під горою Кичерою. Колись тут видобували камінь, а зараз милуються красивими панорамами та блакитним озером.
 

Ісаї

Шанувальників старовини зацікавить одна з найгарніших і найстаріших дерев’яних бойківських церков св. Михайла (1663р.) із дзвіницею (1722р.).
 

Технічна інформація про пішохідні переходи на Спаський камінь та турківський кар’єр:

1. Довжина маршруту з центру села Спас до Соколиного каменю приблизно 4 км в обидві сторони, Сходження на гору триває орієнтовно 40 хвилин, спуск приблизно 30 хвилин.

2. Довжина маршруту з центру міста Турка до кар’єру приблизно 3 км в обидві сторони, Піднімання до кар’єру триває орієнтовно 20 хвилин, спуск приблизно 15 хвилин.

3. Підйом до Спаського каменя і турківського кар’єру є не важким, тому підходить всім фізично здоровим людям, особливо початківцям, сім’ям з дітьми та літнім людям. Участь у походах не вимагає попередньої підготовки чи досвіду.

4. Під час сходження і спуску категорично забороняється вживання алкоголю.

5. Пішохідні маршрути є не обовязковими, ті хто не бажає брати в них участь можуть прогулятися частиною маршрутів або селом Спас чи містом Турка.

6. Для пішохідних переходів просимо взяти зручне взуття та одяг.


Вартість вхідних квитків:

- музей “Бойківщина” у м. Турка: добровільна пожертва.

Харчування: обід відбувається у ресторані с. Розлуч. Вартість 120 грн./особа.

Даты выезда
20.08
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Соколів камінь та бірюзовий кар’єр — это отдых в Украина, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Украина - это удивительная страна, а Соколів камінь та бірюзовий кар’єр - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.