Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур

Маршрут тура
Київ/Ваше місто - Івано-Франківськ - Косів - Буковець - хребет Ігрець - Красник - Топільче - Зелене - Космач - Річка - Яворів - Криворівня - Кривопілля - Яремче - Івано-Франківськ
Город выезда
Київ
Транспорт
Train+Bus
Дней в туре
6 дн./5 нч.
Стоимость
4550 грн.
В стоимость включено
  • Усі трансфери за маршрутом;
  • Проживання в готелі;
  • Харчування за програмою;
  • Екскурсії та послуги за програмою;
  • Страховка.
В стоимость не включено
  • Проїзд до Івано-Франківська;
  • Факультативні екскурсії;
  • Додаткове харчування;
  • Особисті витрати;
  • Продовження відпочинку.
Забронировать
Фотогалерея тура
Украина Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур
Украина Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур
Украина Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур
Украина Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур
Закажите тур у нас потому что...

Ми маємо бути сильними, щоб тримати міцний тил. Немає кращого місця в Україні для відновлення душевних і фізичних сил, аніж Карпати...

Програма туру: 

День 1. 

Збір групи в м. Києві, на Центральному залізничному вокзал.*Квитки на потяг можна придбати у нас (Київ – Івано-Франківськ – Київ).

День 2. 

Приїзд в м. Івано-Франківськ. Туристи, які подорожують самостійно, – приєднуються до групи до 9 год.

Трансфер у м. Косів.

Поселення в обраному готелі (готель "Вілла Медова" або туристичному комплексі «Байка» готелі знаходяться поруч один від одного). На території готелів є дерев'яні альтанки, лікувально-оздоровчий комплекс з сауною і басейном, тенісний корт, більярд, а також унікальний медовий чан.

Сніданок.

Виїзд на екскурсію «хребет Ігрець — краса гуцульського краю».

З вершини хребта гарно видно панораму Чорногірського хребта з горою. Піднявшись на вершину, попадаєш немов у фільм «Володар Кілець», адже навколо лише гори. Куди не глянь, на 360 градусів, видно красу гуцульського краю, хатинки ж в автентичному стилі можна побачити майже біля самої вершини.

Ми побачимо діючу хату-гражду в Карпатах (1925р.), де роблять сир з овечого та коров'ячого молока.

За бажанням дегустація сирів - будз, бринза, вурда, підкопчений сир.

Озеро Буковець — велике високогірне озеро, яке цікаво побачити на перевалі.

Вечеря у гуцульській колибі, де завжди тепло і по-домашньому смачно і затишно, завжди лунає українська і автентична гуцульська музика (за дод.плату).

Повернення в готель. Ніч у готелі.

День 3. 

 

Сніданок.

Виїзд на екскурсію «Автентика високогірних гуцульських сіл».

Красник - село лежить у долині річки Чорний Черемош, з неповторними живописними краєвидами, які торкаються найглибших струн серця. І Красник – саме таке гуцульське село в горах, яке може похвалитися не тільки природними дивовижами, а й гостинними та відкритими для світу людьми.

Відвідування музею «Гуцульського побуту» у старій гуцульській хаті. Будівля музею споруджена за зразком будівництва XVIII ст.

Місцевий газда пан Василь проводить майстер-класи з використанням стародавнього гуцульського побутового приладдя.

Топільче - невелике село в Верховинському районі Івано-Франківської області. Знаходиться в долині річки Чорний Черемош.

Підйом на гору Грошовиця (1359 м.).

Гриняви - красиві гори Карпат, розташовані поряд зі знаменитою Чорногорою. Вони не такі високі, як Чорногора, зате дуже панорамні і видові. В цьому поході у вас буде прекрасна можливість помилуватися чарівними білосніжними Карпатами і побувати в найстаріших гуцульських селах, з їх давнім колоритом і побутом. Милуємося чудовими видами Чорногори і казковими будиночками в долинах.

Гуцульський обід. Вам запропонують смачнющі гуцульські страви - білий гуцульський борщ у горщику із печі, книші із капустою, налисники з маком й справжній карпатський чай (за дод.плату).

Відвідування “Гуцульського культурно-мистецького візит-центру” родини Романюків.

Родина Романюків із села Топільче Верховинського району і співає, і грає на музичних інструментах, а ще вони різьблять, вишивають і печуть неймовірно смачний хліб. Його у Верховині просто розмітають.

Рецепт хліба Романюки тримають у таємниці, але радо діляться усіма традиціями від батьків і старожилів. Під час екскурсії родина Романюків гратиме на гуцульських інструментах, можливі танці.

Для бажаючих факультативно катання на гуцульських конях із кольчугами (санями).  Чудовий вид атракції, який залишить море позитивних емоцій, як для дорослих, так і для дітей.

Повернення в готель. Ніч у готелі.

День 4. 

 

Сніданок. Вільний день для відпочинку у готелі.

Факультативна екскурсія:

Космач — квітка Гуцульщини (300 грн, діти до 12 років – 200 грн).

Переїзд в с. Космач – чи не найулюбленіше село, яке оспівують в віршах та піснях, змальовують в картинах художники, описують в легендах, знімають в кіно. Це невичерпна скарбниця гуцульської культури, яку продовжують вивчати науковці, а серед відвідувачів все більше знаменитостей.

Відвідування музею «Олекси Довбуша».

Зараз у цій самій хаті розміщується музей, в якому можна побачити все – від предметів побуту та одягу тих часів, до зброї, яку носили опришки, - що в наш час надзвичайно рідкісне явище. Тим не менше, тисячі туристів кожного року відвідують місце смерті легендарного Довбуша не тільки для того, щоб побачити особисті речі опришків, а й вшанувати пам'ять народного героя.

Зупинка на оглядовому майданчику села Космач. Майстер-клас по виготовленню сирних гуцульських коників. 

Гостинний обід у гуцульській хаті (за дод.плату). Охочі можуть приміряти гуцульське вбрання.

Відвідування Рушірського водоспаду.

Повернення у готель. Ніч у готелі.

 

День 5. 
 

Сніданок. Вільний день для відпочинку у готелі.

Факультативна екскурсія  (450 грн, діти до 12 років – 250 грн).

1) Переїзд в с. Річка. На Вас чекає неймовірна подорож у справжню казку Карпатських гір.

Відвідування маєтку "Гостинний двір у Грепіняків", який розташований високо в горах (800 м), серед синіх гір та смерекового лісу. До маєтку піднімаємося на транспорті підвищеної прохідності: УАЗ, ГАЗ-66 (незабутні враження, по дорозі зупинки для фотографування).

Катання на позашляховиках викличе у Вас неймовірні емоції, подарує масу вражень і дозволить насолодитися фантастичними пейзажами, без значних фізичних зусиль.

Домашній обід з екологічно чистих продуктів, вирощених господарем + шашлик на природі. (входить у вартість екскурсії).

Ознайомлення із народною творчістю, інкрустацію та різьбою по дереву, майстер який все життя займається різьбою та інкрустацією по дереву розповість й покаже техніку виконання унікального мистецтва. Також можна придбати вироби й сувеніри у господаря.

Дегустація справжніх гуцульських сирів. Продукцію можна придбати або замовити у господині.

Зупинка в селі Яворів.

Ознайомлення з плетінням ліжниказнайомство з гуцульською майстринею. Приємне тепло, відчуття затишку та спокою вам подарують гуцульські ліжники з овечої шерсті. Зроблені з душею, виключно руками та за спеціальною технологією гуцульські ліжники служать не одне десятиліття та дарують цілюще тепло кожної зими. Тут також можна замовити ліжник власного дизайну або придбати вже готові

Повернення у готель. Ніч у готелі.

День 6. 

 

Сніданок. Виселення із номерів.

Виїзд на екскурсію «Гірські перевали й краса Карпатських гір».

Відвідування музею «Старожитності Гуцульщини». Приватний музей Ярослава Зеленчука, що знаходиться в мальовничому селі Криворівня. Музей цікавий змістовною та сповненою любові до рідного краю екскурсією, великою колекцією давніх речей, старожитностей, що дбайливо та впорядковано зібрані на полицях музею.

Зупинка на Кривопільському перевалі – це один з найвищих перевалів Карпатських гір. Його висота становить 1013 м над рівнем моря. З цього місця відкривається гарний вид на Говерлу, селище Верховину і красиву та незайману природу Чорногірського масиву.

Підйом до полонини «Буковєн» — з полонини відкриваються неймовірні краєвиди на Говерлу, Петрос, Покутсько-Буковинські гори, хребет Кострича, а також гори Горгани.

Невеликий перекус на вершині гори (входить у вартість туру), серед фантастичних краєвидів й цілющого гірського повітря.

Зупинка на Буковельському перевалі в Східних Карпатах - місце дуже відоме з багатьох причин. Сюди приїжджають гості з різних куточків України та інших країн в пошуках єднання з природою, оздоровлення організму, активного відпочинку, знайомства з історичними місцями, насолоди надихаючими пейзажами і надзвичайною красою місцевої природи. Кожен тут знаходить щось своє, і у кожного, хто тут побував, залишаються тільки найкращі спогади.

Яремче – справжній осередок гуцульської культури з дуже добре розвинутою інфраструктурою. У місті чимало магазинчиків та великий супермаркет, незліченна кількість ресторанів, кафе та колиб. Вам захочеться приїздити у Яремче кожного року, адже той колорит та ті неймовірні емоції навряд чи можна буде повторити в домашніх умовах.

Трансфер до Івано-Франківська.

Екскурсія старим містом: Кафедральний собор Воскресіння Христа в стилі бароко, Міська Ратуша 1695 року, вірменська церква 1762 року, можливість прогулятись по «Стометрівці». Це пішохідна частина вулиці Незалежності. Улюблене місце відпочинку мешканців міста. На “стометрівці” знаходяться книгарні, ресторани, піцерії та магазини. Досить часто виступають вуличні музиканти та артисти.

Трансфер на залізничний вокзал. Виїзд до Києва. Завершення обслуговування.

Даты выезда
05.08,
19.08
Программа тура
День
Программа тура
1-й день День 1. Київ/Ваше місто - Івано-Франківськ. Збір групи в м. Києві, на Центральному залізничному вокзалі.
2-й день День 2. Косів - Буковець - хребет Ігрець. Приїзд в м. Івано-Франківськ. Трансфер у м. Косів. Поселення в обраному готелі, сніданок. Виїзд на екскурсію «хребет Ігрець — краса гуцульського краю». Вечеря у гуцульській колибі.
3-й день День 3. Косів- Красник - Топільче - Зелене. Сніданок.
Виїзд на екскурсію «Автентика високогірних гуцульських сіл». Підйом на гору Грошовиця (1359 м.). Гуцульський обід. Відвідування “Гуцульського культурно-мистецького візит-центру” родини Романюків.
4-й день День 4. Косів - Космач. Сніданок. Вільний день для відпочинку у готелі. Факультативні екскурсії.
5-й день День 5. Косів- Річка - Яворів - Косів. Сніданок. Вільний день для відпочинку у готелі.
Факультативні екскурсії.
6-й день День 6. Сніданок. Виселення із номерів. Виїзд на екскурсію «Гірські перевали й краса Карпатських гір». Відвідування музею «Старожитності Гуцульщини». Зупинка на Кривопільському перевалі. Підйом до полонини «Буковєн». Невеликий перекус на вершині гори. Трансфер до Івано-Франківська. Екскурсія старим містом.
Трансфер на залізничний вокзал. Виїзд до Києва. Завершення обслуговування.
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур — это отдых в Украина, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Украина - это удивительная страна, а Скарби Гуцульщини. Ексклюзивний тур - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.