Чернігів з Ервіном Міденом

Маршрут тура
Київ - Козелець - Чернігів - Київ
Город выезда
Київ
Транспорт
Bus
Дней в туре
1 дн./0 нч.
Стоимость
999 грн.
В стоимость включено
  • Обслуговування комфортабельним автобусом за маршрутом;
  • Супровід професійним гідом;
  • Екскурсійне обслуговування.
В стоимость не включено
  • Вхідні квитки до музеїв,соборів, виставок;
  • Обід та міський транспорт.
Забронировать
Фотогалерея тура
Украина Чернігів з Ервіном Міденом
Украина Чернігів з Ервіном Міденом
Украина Чернігів з Ервіном Міденом
Украина Чернігів з Ервіном Міденом
Закажите тур у нас потому что...

"Неординарні часи вимагають і неординарних екскурсій" - ці слова Ервін казав ще в мирні часи, але зараз вони особливо актуальні. Знову старовинний Чернігів став на шляху у ворога, що просувався до столиці України. Він знову вистояв та знову відновлюється. Чому протягом багатьох століть ситуація повторюється? Поміркуємо з Ервіном? 

09:00 Відправлення з Києва туристичним автобусом від станції метро «Чернігівська».

Перша локація екскурсійного маршруту - маленьке містечко Козелець. Почнемо огляд з собору Різдва Богородиці - однієї з найвідоміших споруд Чернігівського краю. Собор звела на знак вдячності за життєві успіхи своїх синів, та була в ньому похована, графиня Наталія Розумиха. Один з синів - Олексій Розумовський, став чоловіком російської імператриці Єлизавети. Другий - Кирило Розумовський, став останнім Гетьманом України. У створенні іконостасу церкви за легендою, брав участь сам Растреллі. Також послухаємо про життя Кирила Тарловського (1709-1784), що в історії відомий як «дикий піп». Він прожив насичене, повне пригод і різких поворотів життя. Його біографія гідна пера романіста, настільки яскравою і цікавою особистістю він був. Також познайомимося та сфотографуємося із символом містечка.

14:00 Початок оглядової екскурсії по Чернігову. 
"Родзинкою" нашого туру стане супровід зірковим гідом Ервіном Міденом. Байдужих не буде - гарантуємо!

Перша літописна згадка про Чернігів датується 907 роком, коли князь Олег здійснив похід на столицю Візантійської імперії Константинополь, у якому взяли участь й сіверяни. Після успішного завершення походу Олег уклав з імператором договір, у якому серед міст Русі на почесному другому місці після Києва згадано Чернігів. Археологічні дослідження засвідчують, що в Чернігові існувало розвинене ремісниче виробництво. У місті масово будували та виготовляли вироби з металу, дерева, шкіри і кераміки, одяг і взуття. Чернігів був одним з найбільших центрів ювелірного мистецтва Русі. Про значну концентрацію матеріальних цінностей у князівському Чернігові свідчить той факт, що тут знайдено півтора десятки давньоруських скарбів… І якщо говорити про скарби - то не всі вони знайдені... За легендою найбагатіший скарб сховав у своєму підвалі в Чернігові сам Мазепа... Цей скарб шукають і досі...
Монгольська навала перервала зростання Чернігова на тривалий час і місто опинилося в складі Золотої орди. У 1353 році Чернігів увійшов до Великого князівства Литовського і Руського, а у 1503 році був завойований Московією. Пам'ятає місто і татар, і Речь Посполиту, і повстання Богдана Хмельницького та багато інших доленосних для нього та для України подій. Як зрозуміти що відбувається в нашій країні зараз? Подивимость на істроію з іншого кута зору та поміркуємо над фактами разом з Ервіном Міденом, який об'єднує в собі науковця і талановитого актора...

18:00 Виїзд до Києва.

20:30 Орієнтовний час прибуття в Київ.

Даты выезда
23.08, 30.08.2022
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Чернігів з Ервіном Міденом — это отдых в Украина, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Украина - это удивительная страна, а Чернігів з Ервіном Міденом - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.