Канкун - Майа Класік 6 днів

Маршрут тура
Канкун - Тулум - Бакалар - Шпухиль - Калакмуль - Паленке - Залив -Камепче - Ушмаль - Мерида - Чичен Итца - Иккль - Канкун/Ривьера Майя
Город выезда
Транспорт
Plain
Дней в туре
6 дн./5 нч.
Стоимость
925 $
В стоимость включено
  • Трансфер по маршруту.
  • Вхідні квитки до археологічних зон за програмою.
  • Проживання в готелях 4*.
  • Сніданки.
  • Послуги російськомовного гіда.
  • Груповий трансфер з готелю Канкун/Рив'єра Майя в аеропорт в день вильоту до дому.
  • Страховий поліс.
  • Оформлення електронного дозволу.
В стоимость не включено
  • Авиапереліт
Забронировать
Фотогалерея тура
Мексика Канкун - Майа Класік 6 днів
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
10.09.2022
- 14.01.2023
Программа тура
День
Программа тура
1-й день Канкун
Прибуття в Канкун, зустріч в аеропорту та трансфер до міського готелю 4*. Вільний час.
2-й день Тулум - Лагуна Бакалар - Шпухіль
Сніданок. Відправлення до найкрасивішого майянського міста, розташованого на узбережжі Карибського моря. Саме в Тулумі виходять найкрасивіші фотографії за весь ваш відпочинок. Потім на вас чекає огляд дивовижного за своєю красою озера Бакалар, яке називають «семибарвним озером» через різні колірні тони, що поєднуються в ньому: від бірюзового до синього. Тут розташований Синій сенот (природне водоймище, яке живиться підземними річками), де можна викупатися в кристально-чистій воді. Увечері – прибуття в Шпухіль, розміщення в готелі Calakmul 3* або аналогічному.

Калакмуль – Паленке
Сніданок. Відправлення в стародавнє місто Калакмуль або мовою майя "Королівство Змії", оточене тропічними джунглями. Найбільшою спорудою стародавнього міста є найкрасивіший храм - піраміда більш ніж 45 метрів заввишки, всередині якої було розташовано 4 гробниці. Цю перлину майянської архітектури оточують справжні джунглі, і до неї складно дістатися, тому потрапляючи до цього стародавнього міста, ви відчуєте себе справжніми першовідкривачами. Після екскурсії відправлення до міста Паленке (штат Чіапас). Увечері – прибуття та розміщення у готелі 4*. Вільний час для відпочинку або прогулянки містом. (Розміщення в готелі Nututun 4* чи аналогічному.)

Паленке - Мексиканська Затока - Кампече
Археологічна зона Паленке була одним із найзначніших міст Класичного періоду Майя, в якому правила одна з наймогутніших династій, якій належав відомий Пакаль, зображення якого Ви побачите на всіх сувенірах цього регіону. Про нього і легенди, пов'язані з таємничим містом, Вам розповість ваш гід. Досі понад 90% території міста знаходиться зарослими джунглями і місто зберігає безліч загадок. Найвідоміші споруди - Храм Написів, де було знайдено гробницю Пакаля, Палац, Храм Сонця, акведук, яким надходила вода в місто і який служив воротами в підземний світ, за повір'ями Майя. З 1987 року місто перебуває під захистом ЮНЕСКО. Після захоплюючої екскурсії археологічною зоною вам належить переїзд в місто Кампече, що знаходиться на березі мексиканського затоки. У місті чудово збереглася колоніальна архітектура, будинки, пофарбовані в різні кольори, та фортечні стіни, збудовані для захисту від піратів ще у 17 столітті. Розміщення у готелі 4*.
Після екскурсії переїзд до міста Кампече. Ви прогуляєтеся вузькими колоніальними вуличками, огляньте справжні фортечні стіни, що витримали численні піратські атаки. Розміщення в готелі Francis Drake 4* або аналогічне.
3-й день Кампече – Ушмаль – Меріда
Вранці Ви відправитеся у величний Ушмаль, про який ходять численні легенди. Так, кажуть, що піраміда-храм Чарівника була збудована лише за одну ніч, а у місті досі живуть лісові охоронці – алуші. Палац Правителя, Дім Черепах, Голубині двори, Жіночий монастир - все це ви побачите тут, у неповторному Ушмалі.
Переїзд до Меріди. Розміщення у готелі 4*. Вечірня прогулянка колоніальним містом. Розміщення в готелі El Espanol Montejo або Residencial або аналогічне.
4-й день Меріда - Чічен Іца + плавання в сеноті - Канкун/Рів'єра Майя
Сніданок. Переїзд до Чічен-Іци.
Це стародавнє місто є одним із Нових Семи Чудес Світу та визнане Всесвітньою спадщиною Юнеско. Піраміда Кукулькан, Храм воїнів, найбільший у світі майданчик для гри в м'яч Пок-та-Пок, Храм Ягуарів, Обсерваторія та інші будівлі міста постануть перед вами та вразять своєю величчю. Далі на вас чекає купання в кристально чистому карстовому озері або сеноті, в якому ви зможете випробувати на собі цілющі властивості підземних вод. Переїзд до Канкуна/Рів'єри Майя, розміщення в готелі згідно з попередньою резервацією.
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Канкун - Майа Класік 6 днів — это отдых в Мексика, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Мексика - это удивительная страна, а Канкун - Майа Класік 6 днів - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.