Буковинські Карпати. Чернівці - Кам'янець-Подільський

Маршрут тура
Хмельницький - Чернівці - Хотин - Кам'янець - Подільський - Вижниця - Вашківці - Німчич - Мигово - Бакота
Город выезда
Харків
Транспорт
Train
Дней в туре
3 дн./2 нч.
Стоимость
3750 грн.
В стоимость включено
  • залізничний проїзд (плацкарта)
  • бронювання квитків
  • супровід групи представником туроператора
  • екскурсійне обслуговування
  • транспортне обслуговування за програмою
  • проживання в готелі у номерах зі зручностями
  • харчування за програмою
  • страховка
В стоимость не включено
  • особисті витрати
Забронировать
Фотогалерея тура
Украина Буковинські Карпати. Чернівці - Кам'янець-Подільський
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
щоденно
Программа тура
День
Программа тура
1-й день Виїзд із Харкова до Хмельницького поїздом № 138 о 21-26
Прибуття до Хмельницький о 11-19, зустріч групи. Дорожня ознайомча екскурсія "Подільські Товтри".
Переїзд до Кам'янця-Подільського. Екскурсія до «Старої фортеці»: Російські ворота, Турецький міст, Російські і Польські фільварки, Західний бастіон, музеї і виставки.
Оглядова пішохідна екскурсія містом: Новопланівський міст, Ратуша, Польський магістрат, Тріумфальна арка, Православна церква Петра і Павла, Турецький бастіон, Вітряні ворота, Домініканський костел, будинок "Потоцьких", Російський магістрат, Вірменський торговий дім, Миколаївська церква, Тринитарський костел.
Відвідування музею мініатюр «Замки України» у Кам'янці-Подільському. Музей під відкритим небом запрошує ознайомитися відразу з усіма відомими архітектурними пам'ятками України. Пориньте в історію, дізнайтеся про цікаві факти, таємниці і легенди, які зародилися в потужних стінах замків, а також оцініть роботи київських майстрів, які з неймовірною чіткістю передали найдрібніші деталі.
Факультативно* пропонуємо покататися на БРДМ машині (400 грн з особи)
Один з найкращих варіантів оглянути мальовничий каньйон річки Смотрич та ознайомитися з пам'ятниками історії славетного Кам'янця-Подільського – це вирушити на екскурсію Старим містом на БРДМ. Якщо хтось не знає, то БРДМ – це бойова розвідувально-дозорна машина, яка знаходиться на озброєнні розвідувальних підрозділів більш ніж 50 країн світу. Її унікальність полягає в тому, що ця машина з підвищеною прохідністю здатна долати водні перешкоди та рухатися практично за будь-яких умов, просто змінюючи тиск у шинах. Окрім феєричних відчуттів від перетворення БРДМ на катер під час подорожі, на сміливців чекає захоплююча екскурсія та види Смотрицького каньйону.
Факультативно* пропонуються захоплюючі квести різної тематики, які можна буде провести і в Кам'янці у фортеці, у Хотинському замку (250 грн з особи)
Переїзд до Чернівців. Обід.
Оглядова екскурсія містом. Чернівці «Маленький Париж у Карпатах». Відвідування чотирьох головних площ міста (Центральної, Філармонії, Театральної, Соборної), драмтеатру ім. О. Кобилянської, кафедрального собору, колишньої вірменської католицької Петропавлівської церкви, спорудженої в 1875 р за проектом архітектора Й.Главки (зараз Органний зал), Георгіївської церкви (дерев'яної церкви XVII ст.), Храма Святителя Миколая (оригінальної церкви з крученими банями поч. ХХ ст .) і багатьох інших архітектурних та історичних пам'яток. прогулянка вулицею О. Кобилянської (колишньою Панською вулицею), покупка сувенірів.
Екскурсія головним корпусом Чернівецького національного університету - колишньою резиденцією митрополитів Буковини й Далмації (архітектурною пам'яткою ХIХ ст., побудованою за проектом архітектора Й. Главки).
Поселення до готелю.
Факультативно пропонуємо екскурсію-дегустацію "Штрудель-шоу"*. Під час екскурсії штрудельмейкер при вас розкотить тісто, розкаже сімейні рецепти приготування класичного штруделю і на завершення – почастує свіжоприготовленим штруделем та кавою по-австрійськи.
У зимовий період запрошуємо відвідати музей Різдва під відкритим небом, де можна познайомитися зі святковими різдвяними традиціями на Буковині.
2-й день Сніданок. Вільний день.
Факультативно пропонуються екскурсії в Карпати:
- екскурсія "Буковинські Карпати "*:
Навесні відвідуємо Долину тюльпанів. Дорогою зупиняємося на унікальному тюльпановому полі, створеному руками звичайного жителя звичайного буковинського села. Долина тюльпанів - отака міні-Голландія - це гектар білих, червоних, рожевих, фіолетових тюльпанів, близько 50 сортів, висаджених рівними рядами.
Відвідування першої буковинської равликової ферми! Тут вирощують справжніх середземноморських равликів! Невелика екскурсія фермою + дегустація (за бажанням, за додаткову плату).
Вашківці. Свято-Аннинський монастир розташований на вершині Анниної гори (304 м), шанування якої відомо ще з найдавніших часів, а перші монахи з'явилися тут за часів Давньоруської держави. Бажаючі можуть замовити молитву на службу Божу за щасливе заміжжя і позбавлення від невдач, хвороб та інших проблем, відвідування цілющого джерела. Можливе відвідування музею І.Миколайчука і музею природи в с. Зелений.
Вижниця. У 75 км від Чернівців, в оточенні гір, у тому місці, де бурхливий Черемош покидає ущелину і виносить свої води на широку долину, розташувалася Вижниця - ворота Буковинських Карпат. Музей історії Буковини, музей природи Буковинського краю, купальня іудейського пророка.
Переїзд до Виженки - казкового, неповторного, екологічно чистого краю Буковини. Стара церква і єврейська Миква. Звідси бере свій початок перевал Німчич (586 м), з вершини якого відкривається чудовий вид на гірську долину, по якій змійкою звивається Черемош.
Леся Українка, яка побувала тут в липні 1901 року, так описала веревал Німчич: «Раз заїхали високо на гору Німчіч и побачили звідти при заході сонця щось таке гарне і срібне, як мрія».. Відвідування національного природного парку «Вижницький»: печера Довбуша, водоспади на р. Виженка, лікувальне джерело, похід до скель "Протяте каміння".
Найсміливіші та рішучі можуть пройти до села Розтоки і помилуватися каскадами семи Буковинських водоспадів.
Вільний час. Можливе катання на конях, а якщо ви спуститеся в долину, зможете потрапити на дегустацію гуцульського меду з обліпиховим соком. Повернення до Чернівці.
Підзахаричі. У цьому селищі туристи відвідують цікаву локацію – музей гуцульської спадщини, познайомляться з культурою та історією буковинських Карпат, мистецтвом Гуцульщини та навчаються гуцульському танцю Аркан. На зворотному шляху – заїзд у монастир Св.Анни.
- Екскурсія до Верховину *. Етнографічний центр "Гуцульщина" на березі Чорного Черемоша. Концерт-екскурсія Людини-оркестру Романа Кумлика. Хата - музей кінофільму "Тіні забутих предків". Музей полонинською життя "Хата-стая".
- Екскурсія до Коломиї*. Місто коломийок, одне з найкрасивіших містечок Галичини зі справжньою архітектурою часів Австро-Угорської імперії, колиска Західно-Української історії. Міська ратуша, проспект Чорновола, Кафедральний собор Преображення Христового, Церква Священномученика Йосафата. Унікальний і єдиний в світі музей писанкового розпису, який розташований в центрі найбільшого яйця в світі (13,5 м) і має експозицію більше 12 000 експонатів. Один з кращих музеїв України - Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття.
- у теплий період сплави на рафтах по р. Чорний Черемош від с.Розтоки до Вижниці. Додатково можлива екскурсійно-екстремальна програма: Протягнуте каміння + скелелазіння, Смугарські допади + купання, Аннина гора + жіночий монастир.
- у зимовий період можливе катання на лижах, санках, сноубордах у лижному комплексі Горбово (траса для початківців), на перевалі Німчич (2 підйомника, траси середньої рівні складності) або в гірськолижному комплексі Мигово (8 підйомників європейського рівня, траси різного рівня складності).
Факультативно в Чернівцях пропонується:
- відвідування Черновецького ботанічного саду, музею - скансену народної архітектури під відкритим небом.
- Екскурсія "Діти підземелля" *. Екскурсія проходить по підземеллям Чернівців, відомому як «Чернівецьке метро», тривалість 1, 5 години, протяжність - 2 км, перепад висот 15-30 метрів. Все туристам видається екіпірування: каска, гумові чоботи, ліхтарики.
- козацькі квести і анімаційна квест-екскурсія "Полювання на відьом"
- творчі. кулінарні, хенд-мейд майстер-класи
- SICH-LAND: бої на шаблях, піках, коні, лазер-тег, стрільба з лука, гра на народних інструментах
Також факультативно можемо запропонувати пішохідні та автобусні екскурсії Чернівцями: "Храми Чернівців", "Кладовище на вулиці Зеленій", "13 адрес Ольги Кобилянської", "Літературні Чернівці", "Євреї Чернівців".
Вечеря.
3-й день Сніданок. Виселення з готелю.
На вибір один з екскурсійних об'єктів:
Хотин - міста козацької слави і одного з найдавніших міст Буковини. Найпотужніший замок Східної Європи, екскурсія з відвідуванням історичних місць стародавнього замку.
Печера «Кришталева» у Кривче - одна з найвідоміших рівнинних печер України (протяжність екскурсійного машруту - 3 км.), Єдина з численних печер Тернопільщини відкрита для загального відвідування. Дозорні вежі в Кривче.
Бакота - українська Ірландія. Хто був на Поділлі і не бачив Бакоти, того можна порівняти з людиною, який був в Римі і не бачив Колізей. На Дністрі, в 55 км від Кам'янця, на території Національного природного парку «Подільські Товтри», знаходиться шматочок раю - Бакота. Бакота - містечко, якого немає на карті. Там, де колись була Бакота, тепер тече Дністер, знаходиться Дністровське водосховище. Найстаріший на Поділлі Бакотський Свято-Михайлівський скельно-печерний монастир, прекрасні види з Білої гори на Подільські Товтри.
Трансфер до Хмельницький на вокзал. Виїзд із Хмельницького поїздом № 138 о 17-24
Прибуття до Харкова на залізничний вокзал о 7-50.
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Буковинські Карпати. Чернівці - Кам'янець-Подільський — это отдых в Украина, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Украина - это удивительная страна, а Буковинські Карпати. Чернівці - Кам'янець-Подільський - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.