Релакс Закарпаття. Відпочинок на термальних водах Берегово та Косино

Маршрут тура
Ужгород - Мукачево - Берегово - Косонь - Іза - Велятино - Плай - Нижнів Селище - Синевир - Колочава - Іршавчіна - Лумшори - Деренівка - Воєводино - Чизай
Город выезда
Харків
Транспорт
Train
Дней в туре
5 дн./4 нч.
Стоимость
4850 грн.
В стоимость включено
  • залізничний проїзд (плацкарта)
  • бронювання квитків
  • супровід групи представником туроператора
  • екскурсійне обслуговування
  • транспортне обслуговування за програмою
  • проживання в готелі у номерах зі зручностями
  • харчування за програмою
  • страховка
В стоимость не включено
  • особисті витрати
Забронировать
Фотогалерея тура
Украина Релакс Закарпаття. Відпочинок на термальних водах Берегово та Косино
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
щоденно
Программа тура
День
Программа тура
1-й день Виїзд з Харкова до Мукачевого поїздом № 46 о 12-37 або поїздом № 17 о 15-09
Прибуття в Мукачево поїздом № 17 о 9-07, поїздом № 46 о 12-52, зустріч групи.
Екскурсія Мукачево «Місто над Латорицею», під час якої відбудеться знайомство з древнім (1118 років) і вічно молодим містом , з його дивовижною історією і архітектурою. Туристи відвідають овіяний легендами замок Паланок, бурхлива історія якого пов'язана з історією майже всіх країн Центральної Європи, побувають в історичному центрі міста, оточеному колись міською стіною, побачать оригінал пам'ятника Кирилу та Мефодію, копія якого прикрашає Києво-Печерську Лавру, загадають новорічні бажання, потруть бронзовий гудзик сажотруса і палець князя Федора Коріатовича.
Обід. Вільний час у центрі Мукачева.
Факультативно пропонується:
- Екскурсія - дегустація "Мукачево з ароматом кави" *. Аромат кави міцно увійшов у життя сучасної людини. На Закарпатті каву почали пити років на 50 раніше, ніж у Відні, років на 80 , ніж у Львові, а в радянські часи бренд «Кава по-закарпатськи» був невід'ємним рядком меню всіх респектабельних ресторанів навіть тоді, коли інші за каву видавали підфарбований у склянках окріп. На цій екскурсії туристи не тільки дізнаються про історію появи кави, види і способи приготування цього божественного напою, але і продегустують сім його сортів у кращій кав'ярні Мукачева.
- Екскурсія - дегустація "Кельтський двір під Ловачкою" *:
Кельти, галли, друїди ... Ці слова найчастіше пов'язують із Шотландією, Ірландією або Францією, а тим часом в жилах мукачівців теж тече кров цього гордого народу - з третього століття до нашої ери між горами Галіш і Ловачка знаходився східний кельтський опідум у Європі. "Кельтський двір під Ловачкою" пропонує дегустацію фруктових паленок і настоянок (сливовиця, кедрівка, черешнівка, грушівка, хурмівка ...), а також кількох видів вермуту, приготованого на трьох десятках трав .. Дегустація проходить у старовинному сорокап'ятиметровому підвалі біля підніжжя гори Ловачка, на схилах якої вже більш ніж 500 років вирощують виноград ..
Екскурсія «Фрич по-закарпатськи». Переїзд до найзахіднішого куточока України, на кордон із Угорщиною, у Берегово. Знайомство з видатними пам'ятками Берегсаса, історією, національними традиціями, культурою закарпатських угорців. Прикраса центру цього містечка - середньовічний собор Воздвиження Чесного Хреста з сонячним годинником, старовинна реформатська церква із зірочкою замість хреста на шпилі, помпезна будівля Королівського суду, «горбатий міст» - найстаріший на Закарпатті ...
Трансфер до готелю, розміщення в номерах. Вільний час.
2-й день Сніданок. вільні дні.
Екскурсія в Музей Берегівщини. Музей розмістився в палаці, побудованому на місці монастиря домініканців в 1629-му році Трансильванським князем Габором Бетленом. Це найстаріша збережена будівля Берегово, яке в кінці XVII століття перейшло у володіння сім'ї Ракоці. Один із залів прикрашають твори місцевого скульптора Ганни Горват і 35 живописних полотен берегівського художника Йожефа Гарані, подарованих автором рідному місту.
Туристи самостійно можуть відвідати басейни з термальною мінеральною водою «Жайворонок-Пачірта» або УСБ Закарпатті, продегустувати кращі закарпатські вина, просто зануритися в атмосферу старовинного угорського містечка ...
- дегустація кращих закарпатських вин в 300-річному «Старому підвалі» *.
Дегустацію проводить винороб, який точно знає, яка саме істина прихована в цьому сонячному напої.
Факультативно пропонуємо такі екскурсії Закарпаттям:
- виїзд до купалень "Термальні води Косино"*. Сучасний оздоровчо-розважальний комплекс "Термальні води Косино" знаходиться у красивому дубовому гаю і має 5 басейнів і 7 саун. Середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі - кавові, винні, пивні та ін, а також фонтан-ілюзія "Золотий кран здоров'я" висотою 15,5 метрів.
- екскурсія «В долину Тиси» *. Маршрут пройде уздовж притоки Тиси - річки Ріка з відвідуванням єдиною на Україні оленячої ферми і села Іза - визнаного центру лозоплетіння Закарпаття. Потім туристи побачать руїни Хустського замку, що колись належали предкам кровожерного Дракули, побувають в місті Хуст, який колись був столицею Підкарпатської Русі і Карпатської України і який стоїть на березі Тиси, перетнуть цю найбільшу Закарпатську річку і побувають в с. Велятино, Розташованому майже па кордоні з Румунією. Там за додаткову плату можна розслабитися в купальнях з термальною мінеральною водою "Теплі води Велятино". Можливе відвідування єдиною на Україні сироварні в селі Нижнів Селище, Де роблять справжній швейцарський сир, що визнається самими швейцарцями з дегустацією трьох його сортів. Тут же в Нижнів Селище можна замовити смачний національний обід або навіть вечорниці в "Колибі опришків".
- екскурсія «Синевир + Колочава» *. Туристи побачать чудову гірську панораму, бурхливі річки, почують таємничі легенди гірського краю, побувають на водоспаді Шипот. Потім маршрут, що проходить по Полонинському і Вододільному хребтах Українських Карпат, призведе до самого високогірного озера України, одного з семи природних чудес України - озеру Синевир, Де після знайомства з околицями можливий обід в колибі за додаткову плату. Після переїзду в село Колочава туристи побувають в чудових музеях «Старе село» і «Колочавська залізниця», а потім уздовж річки Теребля повернуться в готель, побувавши по дорозі на водосховищі знаменитої Теребле-Ріцької ГЕС.
- екскурсія "Іршавчіна - зачарований край" *. Під час поїздки туристи будуть милуватися прекрасними Карпатськими пейзажами, здивуються артефактів, зібраних в Музеї Іршавщини, сфотографуются на тлі пам'ятника найсильнішому в світі людині в його рідному селі, побачать замок в селі Довге - маєток угорських графів Довгаї, старовинний обеліск на честь загиблих в 1703 г . в першому бою куруців, побувають на "параді церков" і здивуються модерної химерної архітектурі однієї з них. У мандрівників буде можливість побувати в єдиній діючій в центральній Європі водяної кузні «Гамора» в с. Лисичево, побачити колесо водяного млина в с. Приборжавське, проїхати по найдовшому безопорному мосту Закарпаття через річку Боржава.
- екскурсія "Лумшори + Невицький замок" *. Туристи відвідають село Лумшори - чудовий куточок Карпат під полониною рунню (тобто рівною). Під шум гірської річки Туриці одні попаряться в чанах, під якими горить багаття, інші - відвідають колибу-ресторан, треті - зроблять дивовижні кадри на тлі мальовничих водоспадів ... А потім туристи познайомляться з форпостом замку Унг - Невицьким замком ХIV століття, Який з давніх-давен перекривав ворогам шлях уздовж долини річки Уж в Ужанську долину.Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю. Це зразок середньовічної фортифікації з видовбані в кам'яних схилах ровами, баштами різної форми, барбаканом, смертоносним захаба і прекрасним донжоном кінця XIII століття.
- екскурсія "Родзинки Ужгородчіни" *. Подорож пройде по землях королівського комітату Унг і першим сюрпризом буде знаменита Горянська ротонда. З церков України тільки Софія Київська старший за неї ... Продовжиться здивування в загадковому Невицький замок, Перегороджує ворогам вихід в Ужанську долину. Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю ... «Лемківська садиба» - будинок-музей з такою назвою радо зустріне туристів в селі Зарічово. Подальший шлях пройде по мальовничій долині річки Уж з фантастичними гірськими пейзажами, а в селі Кострино дерев'яна церква початку ХVIII заломами трьох своїх верхів ніби повторить вид лісистих гірських вершин. У селі з точною назвою Вишка мужніх мандрівників чекає підйом на гору Красія, Правда, дертися пішки не доведеться - гірськолижний підйомник доставить туристів вершину з якої відкривається вид на Польщу, Словаччину і Галичину.
- поїздка в санаторій «Термал Стар» *. Санаторій розташований в 12 кілометрах від Ужгорода, в мальовничому оточенні Карпат, на березі озера, і займає площу 12 га. Головними перевагами «Термал-Стар», звичайно ж, є його цілющі термальні води. Інфраструктура санаторію включає: бальнеологічні кабінети з сучасним обладнанням, власний бювет з мінеральною водою, два відкриті басейни з атракціонами, сауни і лазні.
- екскурсія «Деренівська Купіль» *. У мальовничому передгір'ї Карпат, в урочищі Деренівка, народжується особлива цілюща вода, яка вже чотири століття тому прославила курорт і цю місцевість на всю Європу. Аристократи, воєначальники, купці і діячі мистецтв приїжджали в Деренівка, щоб відвідати купальні і випити живої води. За легендою, ця вода повертала здоров'я, силу і навіть молодість. Купання в мінеральних джерелах комплексу «Деренівська купіль»Басейн з мінеральною термальною водою «Закарпатська 2» (32-34 ° С), відкритий басейн з прісною водою, римська парна, фінська сауна, крижаний фонтан, тропічний душ, контрастна ванна для ніг.
- -екскурсія в долину Чизай *. Вас чекає захоплююча екскурсія по території виробничого комплексу Чизай з відвідуванням виносховища, дегустація 10 найменувань натуральних закарпатських вин Чизай, в тому числі легендарного марочного десертного вина "Троянда Карпат", відомого в усьому світі з середини минулого століття; для дітей дегустація свежевидавленного виноградного соку Чизай, відвідування Музею виноградарства і виноробства, фірмового магазину, підйом на вершину виноградних пагорбів, прогулянка виноградними плантаціями і фотосесія, частування гостей бограчем та закусками в самому серці виноградників Чизай в колоритною альтанці.
- Екскурсія в Воєводино * - відмінна пропозиція для тих, хто бажає приміряти на себе роль рибалки-мисливця, лихого наїзника і австрійського аристократа.
Парк Шенборна, зовсім недавно відтворений на курорті «Воєводино» - це смілива спроба повторити один з кращих зразків європейського паркового мистецтва свого часу. У сучасному парку Шенборн Ви зможете прогулятися широкими алеями, помилуватися водною гладдю озера Тур, пройтися усіма 12 містками, які символізують 12 знаків зодіаку, подивитися в Кельтському саду календар друїдів і відвідати діючу водяний млин. Далі Вас чекає рибалка - ловля річковий райдужної форелі, смачний обід, катання на конях по манежу або парку.
- в зимовий час виїзд у високогір'ї на один з гірськолижних курортів * - Синяк, Плай, Подобовець, Красія, катання на лижах, санях, прогулянки на природі. Рекомендуємо обрати гірськолижний комплекс Плай, адже там можна не тільки покататися на лижах, але й весело провести час у басейні, сауні, джакузі ...
- в зимовий Внем Екскурсія "Жива вода Карпат + тюбинг" *.
Туристи побувають на території маєтку мисливського палацу австрійських графів Шенборнів в урочищі Берегвар, де підрахують всі його вікна, димарі, двері і вежі, з подивом згадають відомі кінофільми, в яких вже бачили ці романтичні силуети, помолодшають, напившись із Джерела Краси. Тут можна досхочу нафотографуватись серед засніженої зелені сосен і ялин на тлі казкового замку ...
Живою водою називають цілющі мінеральні води Закарпаття. Туристи познайомляться з передгір'ями Полонинських Карпат, де розмістився санаторій «Квітка полонини», спробують мінеральної води з декількох джерел і цілющого гірського повітря.
Ну а тепер - тюбінг на спеціальній гірській трасі ГК «Ведмежа»! Що таке тюбінг? Сміх, сніговий вітер в обличчя, рожеві щічки дівчат і перевірка дії приказки «любиш кататися - люби і ... тюб возити!».
3-й день Сніданок. вільні дні.
Екскурсія в Музей Берегівщини. Музей розмістився в палаці, побудованому на місці монастиря домініканців в 1629-му році Трансильванським князем Габором Бетленом. Це найстаріша збережена будівля Берегово, яке в кінці XVII століття перейшло у володіння сім'ї Ракоці. Один із залів прикрашають твори місцевого скульптора Ганни Горват і 35 живописних полотен берегівського художника Йожефа Гарані, подарованих автором рідному місту.
Туристи самостійно можуть відвідати басейни з термальною мінеральною водою «Жайворонок-Пачірта» або УСБ Закарпатті, продегустувати кращі закарпатські вина, просто зануритися в атмосферу старовинного угорського містечка ...
- дегустація кращих закарпатських вин в 300-річному «Старому підвалі» *.
Дегустацію проводить винороб, який точно знає, яка саме істина прихована в цьому сонячному напої.
Факультативно пропонуємо такі екскурсії Закарпаттям:
- виїзд до купалень "Термальні води Косино"*. Сучасний оздоровчо-розважальний комплекс "Термальні води Косино" знаходиться у красивому дубовому гаю і має 5 басейнів і 7 саун. Середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі - кавові, винні, пивні та ін, а також фонтан-ілюзія "Золотий кран здоров'я" висотою 15,5 метрів.
- екскурсія «В долину Тиси» *. Маршрут пройде уздовж притоки Тиси - річки Ріка з відвідуванням єдиною на Україні оленячої ферми і села Іза - визнаного центру лозоплетіння Закарпаття. Потім туристи побачать руїни Хустського замку, що колись належали предкам кровожерного Дракули, побувають в місті Хуст, який колись був столицею Підкарпатської Русі і Карпатської України і який стоїть на березі Тиси, перетнуть цю найбільшу Закарпатську річку і побувають в с. Велятино, Розташованому майже па кордоні з Румунією. Там за додаткову плату можна розслабитися в купальнях з термальною мінеральною водою "Теплі води Велятино". Можливе відвідування єдиною на Україні сироварні в селі Нижнів Селище, Де роблять справжній швейцарський сир, що визнається самими швейцарцями з дегустацією трьох його сортів. Тут же в Нижнів Селище можна замовити смачний національний обід або навіть вечорниці в "Колибі опришків".
- екскурсія «Синевир + Колочава» *. Туристи побачать чудову гірську панораму, бурхливі річки, почують таємничі легенди гірського краю, побувають на водоспаді Шипот. Потім маршрут, що проходить по Полонинському і Вододільному хребтах Українських Карпат, призведе до самого високогірного озера України, одного з семи природних чудес України - озеру Синевир, Де після знайомства з околицями можливий обід в колибі за додаткову плату. Після переїзду в село Колочава туристи побувають в чудових музеях «Старе село» і «Колочавська залізниця», а потім уздовж річки Теребля повернуться в готель, побувавши по дорозі на водосховищі знаменитої Теребле-Ріцької ГЕС.
- екскурсія "Іршавчіна - зачарований край" *. Під час поїздки туристи будуть милуватися прекрасними Карпатськими пейзажами, здивуються артефактів, зібраних в Музеї Іршавщини, сфотографуются на тлі пам'ятника найсильнішому в світі людині в його рідному селі, побачать замок в селі Довге - маєток угорських графів Довгаї, старовинний обеліск на честь загиблих в 1703 г . в першому бою куруців, побувають на "параді церков" і здивуються модерної химерної архітектурі однієї з них. У мандрівників буде можливість побувати в єдиній діючій в центральній Європі водяної кузні «Гамора» в с. Лисичево, побачити колесо водяного млина в с. Приборжавське, проїхати по найдовшому безопорному мосту Закарпаття через річку Боржава.
- екскурсія "Лумшори + Невицький замок" *. Туристи відвідають село Лумшори - чудовий куточок Карпат під полониною рунню (тобто рівною). Під шум гірської річки Туриці одні попаряться в чанах, під якими горить багаття, інші - відвідають колибу-ресторан, треті - зроблять дивовижні кадри на тлі мальовничих водоспадів ... А потім туристи познайомляться з форпостом замку Унг - Невицьким замком ХIV століття, Який з давніх-давен перекривав ворогам шлях уздовж долини річки Уж в Ужанську долину.Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю. Це зразок середньовічної фортифікації з видовбані в кам'яних схилах ровами, баштами різної форми, барбаканом, смертоносним захаба і прекрасним донжоном кінця XIII століття.
- екскурсія "Родзинки Ужгородчіни" *. Подорож пройде по землях королівського комітату Унг і першим сюрпризом буде знаменита Горянська ротонда. З церков України тільки Софія Київська старший за неї ... Продовжиться здивування в загадковому Невицький замок, Перегороджує ворогам вихід в Ужанську долину. Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю ... «Лемківська садиба» - будинок-музей з такою назвою радо зустріне туристів в селі Зарічово. Подальший шлях пройде по мальовничій долині річки Уж з фантастичними гірськими пейзажами, а в селі Кострино дерев'яна церква початку ХVIII заломами трьох своїх верхів ніби повторить вид лісистих гірських вершин. У селі з точною назвою Вишка мужніх мандрівників чекає підйом на гору Красія, Правда, дертися пішки не доведеться - гірськолижний підйомник доставить туристів вершину з якої відкривається вид на Польщу, Словаччину і Галичину.
- поїздка в санаторій «Термал Стар» *. Санаторій розташований в 12 кілометрах від Ужгорода, в мальовничому оточенні Карпат, на березі озера, і займає площу 12 га. Головними перевагами «Термал-Стар», звичайно ж, є його цілющі термальні води. Інфраструктура санаторію включає: бальнеологічні кабінети з сучасним обладнанням, власний бювет з мінеральною водою, два відкриті басейни з атракціонами, сауни і лазні.
- екскурсія «Деренівська Купіль» *. У мальовничому передгір'ї Карпат, в урочищі Деренівка, народжується особлива цілюща вода, яка вже чотири століття тому прославила курорт і цю місцевість на всю Європу. Аристократи, воєначальники, купці і діячі мистецтв приїжджали в Деренівка, щоб відвідати купальні і випити живої води. За легендою, ця вода повертала здоров'я, силу і навіть молодість. Купання в мінеральних джерелах комплексу «Деренівська купіль»Басейн з мінеральною термальною водою «Закарпатська 2» (32-34 ° С), відкритий басейн з прісною водою, римська парна, фінська сауна, крижаний фонтан, тропічний душ, контрастна ванна для ніг.
- -екскурсія в долину Чизай *. Вас чекає захоплююча екскурсія по території виробничого комплексу Чизай з відвідуванням виносховища, дегустація 10 найменувань натуральних закарпатських вин Чизай, в тому числі легендарного марочного десертного вина "Троянда Карпат", відомого в усьому світі з середини минулого століття; для дітей дегустація свежевидавленного виноградного соку Чизай, відвідування Музею виноградарства і виноробства, фірмового магазину, підйом на вершину виноградних пагорбів, прогулянка виноградними плантаціями і фотосесія, частування гостей бограчем та закусками в самому серці виноградників Чизай в колоритною альтанці.
- Екскурсія в Воєводино * - відмінна пропозиція для тих, хто бажає приміряти на себе роль рибалки-мисливця, лихого наїзника і австрійського аристократа.
Парк Шенборна, зовсім недавно відтворений на курорті «Воєводино» - це смілива спроба повторити один з кращих зразків європейського паркового мистецтва свого часу. У сучасному парку Шенборн Ви зможете прогулятися широкими алеями, помилуватися водною гладдю озера Тур, пройтися усіма 12 містками, які символізують 12 знаків зодіаку, подивитися в Кельтському саду календар друїдів і відвідати діючу водяний млин. Далі Вас чекає рибалка - ловля річковий райдужної форелі, смачний обід, катання на конях по манежу або парку.
- в зимовий час виїзд у високогір'ї на один з гірськолижних курортів * - Синяк, Плай, Подобовець, Красія, катання на лижах, санях, прогулянки на природі. Рекомендуємо обрати гірськолижний комплекс Плай, адже там можна не тільки покататися на лижах, але й весело провести час у басейні, сауні, джакузі ...
- в зимовий Внем Екскурсія "Жива вода Карпат + тюбинг" *.
Туристи побувають на території маєтку мисливського палацу австрійських графів Шенборнів в урочищі Берегвар, де підрахують всі його вікна, димарі, двері і вежі, з подивом згадають відомі кінофільми, в яких вже бачили ці романтичні силуети, помолодшають, напившись із Джерела Краси. Тут можна досхочу нафотографуватись серед засніженої зелені сосен і ялин на тлі казкового замку ...
Живою водою називають цілющі мінеральні води Закарпаття. Туристи познайомляться з передгір'ями Полонинських Карпат, де розмістився санаторій «Квітка полонини», спробують мінеральної води з декількох джерел і цілющого гірського повітря.
Ну а тепер - тюбінг на спеціальній гірській трасі ГК «Ведмежа»! Що таке тюбінг? Сміх, сніговий вітер в обличчя, рожеві щічки дівчат і перевірка дії приказки «любиш кататися - люби і ... тюб возити!».
4-й день Сніданок. вільні дні.
Екскурсія в Музей Берегівщини. Музей розмістився в палаці, побудованому на місці монастиря домініканців в 1629-му році Трансильванським князем Габором Бетленом. Це найстаріша збережена будівля Берегово, яке в кінці XVII століття перейшло у володіння сім'ї Ракоці. Один із залів прикрашають твори місцевого скульптора Ганни Горват і 35 живописних полотен берегівського художника Йожефа Гарані, подарованих автором рідному місту.
Туристи самостійно можуть відвідати басейни з термальною мінеральною водою «Жайворонок-Пачірта» або УСБ Закарпатті, продегустувати кращі закарпатські вина, просто зануритися в атмосферу старовинного угорського містечка ...
- дегустація кращих закарпатських вин в 300-річному «Старому підвалі» *.
Дегустацію проводить винороб, який точно знає, яка саме істина прихована в цьому сонячному напої.
Факультативно пропонуємо такі екскурсії Закарпаттям:
- виїзд до купалень "Термальні води Косино"*. Сучасний оздоровчо-розважальний комплекс "Термальні води Косино" знаходиться у красивому дубовому гаю і має 5 басейнів і 7 саун. Середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі - кавові, винні, пивні та ін, а також фонтан-ілюзія "Золотий кран здоров'я" висотою 15,5 метрів.
- екскурсія «В долину Тиси» *. Маршрут пройде уздовж притоки Тиси - річки Ріка з відвідуванням єдиною на Україні оленячої ферми і села Іза - визнаного центру лозоплетіння Закарпаття. Потім туристи побачать руїни Хустського замку, що колись належали предкам кровожерного Дракули, побувають в місті Хуст, який колись був столицею Підкарпатської Русі і Карпатської України і який стоїть на березі Тиси, перетнуть цю найбільшу Закарпатську річку і побувають в с. Велятино, Розташованому майже па кордоні з Румунією. Там за додаткову плату можна розслабитися в купальнях з термальною мінеральною водою "Теплі води Велятино". Можливе відвідування єдиною на Україні сироварні в селі Нижнів Селище, Де роблять справжній швейцарський сир, що визнається самими швейцарцями з дегустацією трьох його сортів. Тут же в Нижнів Селище можна замовити смачний національний обід або навіть вечорниці в "Колибі опришків".
- екскурсія «Синевир + Колочава» *. Туристи побачать чудову гірську панораму, бурхливі річки, почують таємничі легенди гірського краю, побувають на водоспаді Шипот. Потім маршрут, що проходить по Полонинському і Вододільному хребтах Українських Карпат, призведе до самого високогірного озера України, одного з семи природних чудес України - озеру Синевир, Де після знайомства з околицями можливий обід в колибі за додаткову плату. Після переїзду в село Колочава туристи побувають в чудових музеях «Старе село» і «Колочавська залізниця», а потім уздовж річки Теребля повернуться в готель, побувавши по дорозі на водосховищі знаменитої Теребле-Ріцької ГЕС.
- екскурсія "Іршавчіна - зачарований край" *. Під час поїздки туристи будуть милуватися прекрасними Карпатськими пейзажами, здивуються артефактів, зібраних в Музеї Іршавщини, сфотографуются на тлі пам'ятника найсильнішому в світі людині в його рідному селі, побачать замок в селі Довге - маєток угорських графів Довгаї, старовинний обеліск на честь загиблих в 1703 г . в першому бою куруців, побувають на "параді церков" і здивуються модерної химерної архітектурі однієї з них. У мандрівників буде можливість побувати в єдиній діючій в центральній Європі водяної кузні «Гамора» в с. Лисичево, побачити колесо водяного млина в с. Приборжавське, проїхати по найдовшому безопорному мосту Закарпаття через річку Боржава.
- екскурсія "Лумшори + Невицький замок" *. Туристи відвідають село Лумшори - чудовий куточок Карпат під полониною рунню (тобто рівною). Під шум гірської річки Туриці одні попаряться в чанах, під якими горить багаття, інші - відвідають колибу-ресторан, треті - зроблять дивовижні кадри на тлі мальовничих водоспадів ... А потім туристи познайомляться з форпостом замку Унг - Невицьким замком ХIV століття, Який з давніх-давен перекривав ворогам шлях уздовж долини річки Уж в Ужанську долину.Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю. Це зразок середньовічної фортифікації з видовбані в кам'яних схилах ровами, баштами різної форми, барбаканом, смертоносним захаба і прекрасним донжоном кінця XIII століття.
- екскурсія "Родзинки Ужгородчіни" *. Подорож пройде по землях королівського комітату Унг і першим сюрпризом буде знаменита Горянська ротонда. З церков України тільки Софія Київська старший за неї ... Продовжиться здивування в загадковому Невицький замок, Перегороджує ворогам вихід в Ужанську долину. Кожен його камінь дихає середньовічної суворістю ... «Лемківська садиба» - будинок-музей з такою назвою радо зустріне туристів в селі Зарічово. Подальший шлях пройде по мальовничій долині річки Уж з фантастичними гірськими пейзажами, а в селі Кострино дерев'яна церква початку ХVIII заломами трьох своїх верхів ніби повторить вид лісистих гірських вершин. У селі з точною назвою Вишка мужніх мандрівників чекає підйом на гору Красія, Правда, дертися пішки не доведеться - гірськолижний підйомник доставить туристів вершину з якої відкривається вид на Польщу, Словаччину і Галичину.
- поїздка в санаторій «Термал Стар» *. Санаторій розташований в 12 кілометрах від Ужгорода, в мальовничому оточенні Карпат, на березі озера, і займає площу 12 га. Головними перевагами «Термал-Стар», звичайно ж, є його цілющі термальні води. Інфраструктура санаторію включає: бальнеологічні кабінети з сучасним обладнанням, власний бювет з мінеральною водою, два відкриті басейни з атракціонами, сауни і лазні.
- екскурсія «Деренівська Купіль» *. У мальовничому передгір'ї Карпат, в урочищі Деренівка, народжується особлива цілюща вода, яка вже чотири століття тому прославила курорт і цю місцевість на всю Європу. Аристократи, воєначальники, купці і діячі мистецтв приїжджали в Деренівка, щоб відвідати купальні і випити живої води. За легендою, ця вода повертала здоров'я, силу і навіть молодість. Купання в мінеральних джерелах комплексу «Деренівська купіль»Басейн з мінеральною термальною водою «Закарпатська 2» (32-34 ° С), відкритий басейн з прісною водою, римська парна, фінська сауна, крижаний фонтан, тропічний душ, контрастна ванна для ніг.
- -екскурсія в долину Чизай *. Вас чекає захоплююча екскурсія по території виробничого комплексу Чизай з відвідуванням виносховища, дегустація 10 найменувань натуральних закарпатських вин Чизай, в тому числі легендарного марочного десертного вина "Троянда Карпат", відомого в усьому світі з середини минулого століття; для дітей дегустація свежевидавленного виноградного соку Чизай, відвідування Музею виноградарства і виноробства, фірмового магазину, підйом на вершину виноградних пагорбів, прогулянка виноградними плантаціями і фотосесія, частування гостей бограчем та закусками в самому серці виноградників Чизай в колоритною альтанці.
- Екскурсія в Воєводино * - відмінна пропозиція для тих, хто бажає приміряти на себе роль рибалки-мисливця, лихого наїзника і австрійського аристократа.
Парк Шенборна, зовсім недавно відтворений на курорті «Воєводино» - це смілива спроба повторити один з кращих зразків європейського паркового мистецтва свого часу. У сучасному парку Шенборн Ви зможете прогулятися широкими алеями, помилуватися водною гладдю озера Тур, пройтися усіма 12 містками, які символізують 12 знаків зодіаку, подивитися в Кельтському саду календар друїдів і відвідати діючу водяний млин. Далі Вас чекає рибалка - ловля річковий райдужної форелі, смачний обід, катання на конях по манежу або парку.
- в зимовий час виїзд у високогір'ї на один з гірськолижних курортів * - Синяк, Плай, Подобовець, Красія, катання на лижах, санях, прогулянки на природі. Рекомендуємо обрати гірськолижний комплекс Плай, адже там можна не тільки покататися на лижах, але й весело провести час у басейні, сауні, джакузі ...
- в зимовий Внем Екскурсія "Жива вода Карпат + тюбинг" *.
Туристи побувають на території маєтку мисливського палацу австрійських графів Шенборнів в урочищі Берегвар, де підрахують всі його вікна, димарі, двері і вежі, з подивом згадають відомі кінофільми, в яких вже бачили ці романтичні силуети, помолодшають, напившись із Джерела Краси. Тут можна досхочу нафотографуватись серед засніженої зелені сосен і ялин на тлі казкового замку ...
Живою водою називають цілющі мінеральні води Закарпаття. Туристи познайомляться з передгір'ями Полонинських Карпат, де розмістився санаторій «Квітка полонини», спробують мінеральної води з декількох джерел і цілющого гірського повітря.
Ну а тепер - тюбінг на спеціальній гірській трасі ГК «Ведмежа»! Що таке тюбінг? Сміх, сніговий вітер в обличчя, рожеві щічки дівчат і перевірка дії приказки «любиш кататися - люби і ... тюб возити!».
5-й день Сніданок Виселення з готелю.
Екскурсія «Унгвар - древній град». На західній околиці України на кордоні зі Словаччиною розташувався Ужгород - обласний центр Закарпаття, місто з неповторним виглядом і цікавою історією. Старовинна вулиця Корзо, пам'ятники ліхтарнику, св. Миколайчику, Ференцу Лісту, католицька церква св. Георгія, кафедральні греко-католицький і православний собори, колишня синагога ортодоксальної громади іудеїв ... На Вас чекає зустріч із Ужгородським замком, знайомство з дерев'яною архітектурою Закарпаття в музеї народної архітектури та побуту.
Факультативно пропонується релакс-відпочинок в термальних купальнях "Золота гора" в басейнах з гарячою і холодною мінеральними водами.
Трансфер до ж / д вокзалу. От'їзд з Ужгорода поїздом № 17 о 13-33, поїздом № 45 о 21-13
Прибуття до Харкова поїздом № 17 о 8-39, поїздом № 45 о 22-10.
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Релакс Закарпаття. Відпочинок на термальних водах Берегово та Косино — это отдых в Украина, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Украина - это удивительная страна, а Релакс Закарпаття. Відпочинок на термальних водах Берегово та Косино - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.