Рим прекрасний завжди

Маршрут тура
Венеція, Рим, Ватикан, Тіволі, Неаполь, Сорренто, Гаета, Флоренція, Піза
Город выезда
Львів
Транспорт
Bus
Дней в туре
6 дн./5 нч.
Стоимость
255 €
В стоимость включено
  • Проїзд автобусом єврокласу
  • Супровід керівником групи
  • Проживання по маршруту: готель 3*
  • Харчування - сніданки
  • Оглядові екскурсії по Флоренції, Риму та Венеції
  • Страхування
В стоимость не включено
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Факультативні екскурсії
  • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
  • Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
  • City tax - від 3€/доба/особи (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
  • Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)
Забронировать
Фотогалерея тура
Италия Рим прекрасний завжди
Италия Рим прекрасний завжди
Италия Рим прекрасний завжди
Италия Рим прекрасний завжди
Закажите тур у нас потому что...
Даты выезда
по
четвергам
Программа тура
День
Программа тура
1-й день 07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львів.
07:30 - виїзд зі Львова.
Можлива підсадка до туру по маршруту: Стрий, Мукачево, Ужгород.
Перетин кордону.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Прогулянка по Дунаю на кораблику (дор. - 29€, діти до 13.99 років - 15€) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
Нічний переїзд до Італії.
2-й день Прибуття до Венеції.
Вільний день.
Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону (29€ у дві сторони).
Екскурсія оглядова по Венеції (у вартості туру). Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполіса автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто у світі...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на гондолі (26€; діти до 13.99 років - 21€). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвиди на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
Острови лагуни - кольорова Венеція! (39€; проїзд на катері + екскурсії з гідом).
Мурано - відомий у всьому світі за виробництвом художніх виробів з кольорового скла. Відвідаємо майстерню, де досвідчений склодув (безкоштовно) прямо на ваших очах як за помахом чарівної палички, перетворить шматок розтопленого скла в прекрасний предмет. Ця вистава, захопить і здивує не тільки дітей, а й дорослих. Самому сміливому, надасться можливість показати особисту здатність «склодува», зробити якийсь предмет. Емоції і неповторні враження забезпечені! Після демонстрації ви зможете відвідати (безкоштовно) музей скла, а також виставкові зали відомих майстрів-склодувів і походити по численних магазинах в пошуках неповторного сувеніра. Мурано подарує Вам незабутні спогади і ексклюзивні подарунки.
Бурано - відомий з давніх часів своїми прекрасними мереживами, а також яскраво оздобленими будиночками. Яскравість фарб просто приголомшує, своєю контрастністю, але будиночки пофарбовані не просто так, на цей рахунок є кілька пояснень. Вам вже цікаво? Тоді ми вам про це розповімо. У деяких магазинах можна побачити, як старі досвідчені майстрині роблять найтонші мережива, ця робота вимагає величезного терпіння і майстерності. Спробуйте знамените місцеве печиво «Buranello», а в їх ресторанах свіжо виловлену рибу. Тут ви будете здивовані не тільки яскравими квітами будинків ну і тим, що по вузьких каналах пливуть не тільки приватні рибальські човники, а також лебеді та дикі качки.
Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції (36€). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом в світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
Відвідування з гідом Палацу Дожів (19€ + вх. квиток оплачується додатково). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.
Переїзд в готель.
Ніч в готелі.
3-й день Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Риму (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).
Ми потрапляємо в чудове місто, яке розкинулося на семи пагорбах, насичений духом античності і колишньої величі Священної Римської Імперії.
Вирушаємо на оглядову екскурсію «Рим - місто імператорів» (у вартості туру), під час якої Ви побачите Капітолійський музей, де знаходиться знаменитий пам'ятник вовчиці, яка годує засновників Рима - Рема і Ромула; величний Пантеон - храм язичницьким богам, побудований в II ст. н.е., який непорушно стоїть на площі делла Ротонда; відомий на весь світ Римський Колізей, на арені якого майже 2000 років тому велися гладіаторські бої; Римський форум - найважливіший форум стародавнього Риму, який зображає всю античну красу міста... Вам відкриється історія славного Риму, легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівлях...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Подорож до Ватикану» (34€ + вх. квиток з резервацією орієнтовно 26€, 2 год). Наш шлях веде нас у найменшу країну у світі, але кожне слово її правителів відгукується в душах мільйонів християн. Зручно вмостившись на правому березі Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії, у нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам'ятником світової культурної спадщини. Ми відвідаємо Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних. Відвідаємо і Музей Ватикану який являє собою цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат. Тут ми побачимо творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва по праву вважається Сикстинська капела.
«Три великі базиліки Риму» (дор. - 21€, діти до 13.99 років - 16€ + вх. квитки оплачуються додатково) - ця екскурсія дуже приємна і пізнавальна. Ви познайомитеся зі знаменитими церквами і базиліками Риму.
Екскурсія Траставере (20€) - район розташований на правому березі Тібру. Саме тут збиралась уся богема імперського Риму.
Екскурсію в Колізей (23€ + вх. квиток). Символ міста, мужності і величі, також під час екскурсії ми побачимо Капітолійський пагорб і Імператорські форуми.
Екскурсія в Тіволі (25€ + вх. квиток). Місце відпочинку усіх римлян. Гарні пейзажі, фонтани і сірчані джерела, з давніх-давен манили до себе місцевих мешканців.
Екскурсія Площі Риму (19€). Під час цієї екскурсії ми побачимо дивовижний Пантеон, величну площу Навона, замок святого Ангела і Площу Святого Петра.
Поселення в готель.
Ніч в готелі.
4-й день Сніданок.
Вільний день в Римі (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Неаполь - любов з першого погляду» (52€). «Їду. Не забуду ні вулицю Толедо, ні кварталів Неаполя; на мій погляд, це найкрасивіше місто у світі, не порівняти ні з чим іншим », - так відгукнувся про Неаполь великий Стендаль в подорожніх нотатках 1817 року.
Запрошуємо відвідати сакральні місця чудового Неаполя. Ви побачите всі головні міські святині: Кафедральний собор, усипальницю Влада Дракули, монастир Сан Грегоріо Армено і інші дивовижні середньовічні церкви, над оформленням яких працювали кращі майстри свого часу. Ми покажемо Вам картини і фрески Караваджо, Джордано, Джотто, королівські усипальні і купелі перших християн. Сподіваюся, що разом з нами Ви полюбите Неаполь, і цей роман триватиме все життя!
«Помпеї - стародавнє місто» (30€ + вх. квиток) - в 79 році н. е. сталося потужне виверження Везувію, який знищив кілька міст, серед яких був і місто Помпеї, розташоване біля підніжжя вулкана. Понад півтори тисячі років Помпеї залишалися похованими під шаром вулканічного попелу. Організовані археологічні розкопки розпочаті тут в середині XVIII століття і відразу викликали великий інтерес не тільки в Італії, але і у всьому світі. Багато мандрівників прагнули побувати в Помпеях, де буквально на кожному кроці перебували свідоцтва раптово обірваного життя античного міста. І зараз цікавість до Помпеїв не слабшає, щороку його відвідує величезна кількість туристів, охочих подивитися на це.
Сорренто (39€), популярний європейський курорт, місто цитрусових і елітних готелів, місто скель, місто де любили відпочивати Байрон і Гете. Місто заворожує пейзажами та архітектурою, церкви Сан Франческо, Кафедральний собор, палац Марсіаля.
Пропонуємо прогулянку в містечко Лідо ді Остія, улюбленому місті відпочинку мешканців Риму на узбережжі Тіренського моря (19€).
Пропонуємо відвідати Гаету (36€), місто курорт, тут запахи неаполітанської кухні змішуються з запахом моря , створюючи незабутні яскраві барви Середземномор'я. Місто засноване в 8 ст. до н.е стало улюбленим місцем відпочинку римлян, відоме своїм Храмом Сантісіма Трініті, парком Монте Орландо і невимовними пейзажами.
Ніч в готелі.
5-й день Сніданок.
Прибуття до Флоренції (УВАГА! В'їзд у місто на громадському транспорті за власний кошт).
Вас чекає перше знайомство зі столицею Тоскани.
Під час пішохідної екскурсії по Флоренції (у вартості туру, ~2 год) Ви дізнаєтеся факти і секрети більш ніж двотисячолітньої історії міста, від заснування в епоху Римської імперії до найважливіших подій 15-го століття і наступних століть. Архітектурна трійця Домського Собору, Баптистерій з його «Брамою Раю» і Дзвіницею Джотто вразить Вас своєю монументальністю і пишністю. Старий Палац - символ міської влади, лоджія ланчі - музей скульптури просто неба, Старий Міст зі своєю сімсотрічною історією, все це стане передмовою до теми історії міста і його скарбів.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Шедеври назавжди» (26€ + вх. квиток, ~2 год). Галерея Уфіцці - це один з найстаріших музеїв у світі і серце культурної спадщини Італії. Джотто, Боттічеллі, Леонардо да Вінчі, Рафаель, Мікеланджело (саме в Уффіці зберігається знамените тондо із зображенням Святого сімейства - єдиний великий мальовничий твір шаленого скульптора поза Сикстинської капели), Караваджо, Тіциан... Імена, що примушують завмирати в солодкому передчутті серця цінителів прекрасного. Не кажучи вже про чудові зразки мистецтва Античності, а також творах (кращих творів!) художників французьких, німецьких голландських, фламандських... Кращі художники, кращі твори.
«Незабутня Флоренція» (21€). Ми побачимо найпопулярніший музей Флоренції - Галерею Уфіці. Далі побачимо міст Понте Веккьо, що пролягає через річку Арно, а також насолодимось видом на саму ріку. Палаццо Пітті або Галерея Пітті — палац та галерея мистецтв, найбільший з флорентійських палаццо, що нині існують. Побуваємо на вулиці Мікеланджело, та зможемо насолодитись видом на місто з Оглядового майданчика Мікеланджело. Завершувати нашу екскурсію буде історія садів Боболі - парк у Флоренції доби Ренесансу.
«Загадкова Піза» (дор. - 36€, діти до 13.99 років - 26€). Місто Піза - одна з прекрасних перлин регіону Тоскана - у багатьох туристів асоціюється, в першу чергу, з відомою в усьому світі «падучою вежею». Зрозуміло, ця дивовижна будова є візитною карткою міста, однак крім міської дзвіниці в Пізі є на що подивитися. Наприклад, відвідуючи Пізу, варто потрапити на Площу Чудес (Piazza dei Miracoli), що є домом для таких пам'яток як Пізанський собор (Duomo di Santa Maria Assunta) і баптистерій (Battisterio), а також монументальне кладовище (Camposanto Monumentale).
Нічний переїзд до Львова.
6-й день Перетин кордону.
Вечірнє повернення до Львова (в залежності від проходження кордону).
ОТЗЫВЫ
Оставить отзыв
Ваше имя
E-mail
Даты вашего отдыха
Ваш отзыв

Рим прекрасний завжди — это отдых в Италия, который запомниться вам надолго.

Наша туристическая компания берет на себя все хлопоты, Вам остается только наслаждаться путешествием.

Италия - это удивительная страна, а Рим прекрасний завжди - замечательный тур, который доставит Вам массу удовольствия.

Чтобы получить дополнительную информацию обратитесь к нашим менеджерам с помощью формы заказа или другим способом, который будет Вам удобен.

Мы приложим все усилия, чтобы Ваш отдых был максимально комфортным, а Вы остались довольны.